16 Mart 2009 Pazartesi

Su Kelebeği (Tel Kıvırma Küpe)

Bloguma koymak anca aklıma geldi. Yapalı epey oluyor. 10marifette çok beğenildi buradan da beğeninize sunulur.. Mutlu haftalar dilerim...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Peliin bayıldım.Ellerine sağlık.
Gerçekten çok güzeller.
Sevgiler.

GeCe dedi ki...

hepsini koy bence kıyıda köşede ne varsa, dün aklıma bişey geldi paylaşayım dedim. Bir Yastıkta sebebiyle yaptığım araştırmalarda gelin saçı süsleri ve taç gibi şeylerin hep takı tasarımcıları tarafından yapıldığını gördüm, koleksiyonlarında muhakkak bunlar da var. Yaz ve dolayısıyla düğün mevsimi yaklaştığı için böyle aksesuarlar da yapabilirsin belki satış olabilir. Tel tokayla yakılabilecek süsler yada ince bir taç üzerine taşlarla süslenmiş taçlar vs. Fikir vereyim dedim sen bilirsin tabi

Girls On Blog dedi ki...

Pelincim nefis olmuş...çok güzel üretiyorsun ...ellerine sağlık:)

Ayca Karaoglan dedi ki...

pelin'cim, gece'nin verdiği fikir harika. gelin tacı ya da taşlı toka vs yapılabilir kesinlikle. gece hepimize koçluk yapıyor saolsun :)

Pelin Aksesuar dedi ki...

Arkdaşlar herkese çookk teşekkürler.. evet gelin tacı çok güzel fikir. saolasın Gece. bunu bir düşünüp tasarlamam araştırmam lazım fikir edinmek için..

Adsız dedi ki...

Duygu ben Pelin

Takılarını çok beğendim gerçekten.Bende arada sırada tasarlıyorum farklı takılar ama hiç yapmadım.Malzeme alıpta denemedim yani.

Pelin Aksesuar dedi ki...

merhabalar duygu.
Beğenmene sevindim. tasarlıyorsan hayata geçirmelisin. ya da tasarımlarını takı yapanlarla paylaşabilirsin.. :) sevgiler.