8 Nisan 2009 Çarşamba

ETSY'de Anneler Gününe Hazırlık


Herkese Merhabalar,
Az önce geçen gün gittiğim iş görüşmesinin 2.aşamasına katıldım. Çok iyi geçti bana göre. Umarım olur. Olursa yine sevincimi paylaşıcam buradan.
Bu aralar ETSYle daha çok ilgilenmeye başladım. Öğrendim ki satış yapmak için ETSY ilgi, şefkat istiyor, forumlarda, gruplarda kendimizi göstermemiz gerekiyor. Şu an Isot Ladies'e ve European Street Team'e üye oldum. Herkes birbirine destek oluyor. Forumlarda da ürünlerinizi tanıtıp, bzı konular üzerinde kritik yapabiliyorsunuz. Ben de 2 gündür bu işlere verdim kendimi gördüm ki bu trafiği artırıyor. İnşallah yakında satışlarım başlar :)
Yukarıdaki foto Etsyde bir treasurye ait. "Flowers for Mothers". Benim Romantik Vintage Küpemi de seçmişler saolsunlar :) Buradan da bakabilirsiniz. Ayrıca diğer arkadaşların ki de çok hoş ürünler.
Sevgiyle kalın :)

9 yorum:

Ayca Karaoglan dedi ki...

ya pelincim, ben şu treasury, gruplara üye olma olayını bi türlü anlayamadım :))) farkındayım ben de birz ilgi ve şefkat istediğini ama çözemedim :D

iş görüşmenin 2. aşamasının iyi geçmesine çok sevindim :) öptüm canım.

GeCe dedi ki...

güzel haberlerini bekliyoruz iş konusunda malesef bu siteler de böyle flickr da böyle aktif olmayana yer yok bu sanal alemde

egdone dedi ki...

Pelincim inşallah iş görüşmen umduğun gibi sonuçlanır. Yürekten desteklemekteyim. Birara bana etsy de ne yapılması gerektiğini anlatır mısın? Benim orada da egdone var da öööle bekliyor. Ne yapmalı ama? Sevgiler...

sesiber dedi ki...

Pelincim çok dolaşamıyorum blogları, elim sende çok vaktimi alıyor. İş görüşmenin gidişatının hakkında hayırlı olmasını diliyorum. Bol satışlar Etsy'de.

hülya dedi ki...

canım benim inşallah olur senin adına sevindim,çalışmalara devam et bizide habersiz bırakma:)

mamila dedi ki...

Merhaba blog gezinside size rastladım. Takılarınız çok şık,çok beğendim.Umarım iş görüşmenizin sonuçları istediğiniz gibi olur.Sevgiler
http://mamila.blogcu.com/

LEMAN dedi ki...

takılarınız süper hepsini çok begendiğimi iletmek istedim basarılarrrr

Pelin Aksesuar dedi ki...

herkese çok teşekkürler güzel dilekleriniz için..
Ayçacım isota üye olmuşsun sanırım. senin dükkanın tanıtımını yaptılar bugün.
Etsyle ilgili neler yapılması gerektiğini bir gün paylaşıcam tek tek. Gerçi henüz ben de işe yaramadı ama yarayabilir yakında :)
Öpüyorum herkesi. Sevgiler..

ebrulikedi dedi ki...

merhaba.ben de pazartesi itibariyle memur oldum.sana bunu yazmak,sana da iyi dileklerde bulunmak istiyordum kaçgündür.şimdi iş görüşmenin iyi geçtiğini okuyunca çok sevindim.hayırlısı neyse o olsun.gönlünden geçenlerin olması dileğiyle.