4 Nisan 2009 Cumartesi

Morcivert

Bu mordan sıkıldınız biliyorum ama napayım diğeri tam da içime sinmeyince daha küçük halkalarla yaptım.. böyle daha takılası göründü gözüme..
Eski hevesim kalmadı takı konusunda.. Evde biriktikçe gözüme batmaya başladılar. Bir ara hergün bişey yapardım, şimdi haftada bir oldu =))) Motivasyona ihtiyacım var sanırım. Belki de biraz da farklı şeylere yönelmeliyim. Toka, taç falan vardı aklımda ama eminönüne gidemedim bir türlü..
Güzel haftasonları herkese..

Benden bir uyarı dışarı çıkmadan önce nerde eylem var, hangi yollar kapalı iyice öğrenin.. Bugün Kadıköyde azcık rezillik çektim.. eylemci, devrimci arkadaşlara kızdım biraz, insan haber verir :))

18 yorum:

egdone dedi ki...

Pelincim bozma moralini...Bak senin etsy de dükkanın var ben de o da yok. Ben çalıştığım için yaptıklarımı satabiliyorum ya da ailem ve arkadaşlarıma hediye ediyorum. Ama tabi profesyonelce satılsa kafan daha rahat eder. Ben bir ara bir butikle anlaşmayı düşünmüştüm. Hani tarzlar uyarsa. Ama işten fırsatım olmadı hala. Sen bir de bunu deneyebilirsin belki. Umarım her şey gönlünce olur arkadaşım. Sen yapmaya devam et bence. En azından vaktin iyi bir şekilde geçirmiş olursun hem ben de çok beğeniyorum yaptıklarını. Bu mor da çok güzel. Ellerine sağlık. Sevgiler ve bol şans..

Pelin Aksesuar dedi ki...

canım teşekkür ederim.. etsyde ya da pasajda satılmadı hiç demekki çok da beğenilmiyor diye düşünmeye başladım.. aslında bu işlerde sabır gerekli ama ben zaten işsizlikten girdim bu işlere.. hediye ettiklerim benim de oldu. sattıklarım da oldu.. bakalım belki de bu isteksizliğim yakında geçer..
benden de sevgiler..

GeCe dedi ki...

bende nerelerde diyordum ki baktım yazmışsın bunlarda çok güzeller inşallah yavaş yavaş satılır da sen de daha da heveslenirsin

Pelin Aksesuar dedi ki...

teşekkürler gececim. inşallah..
blogdaki yokluğumun belli olmasına sevindim doğrusu :))

hülya dedi ki...

bende merak ettim pelincim,nerelerdydin blogumu açar açmaz balıyorum pelinde ne var die ama yoksun sakın bozma moralini ve devam et yapmaya,yeni şeyler üzerinde çalış ama sakın bırakma,güzel şeyler yapıyosun,satılır sakın sıkma canını,sen yine bi kaçtane satmışsın ben onuda yapamadım ama devam ediyorum kendimi geliştirmek yeni şeyler öğrenmek adına hem streste atılıyor...sakın bırakma benden sana tavsiye tabi yinede sen bilirsin:)

Pelin Aksesuar dedi ki...

saol canım desteğin için.. sen de satarsın sıkma canını.. satılınca daha da hevesleniyor insan.. yoksa öle bir kazancı yok.. yeni malzemeler alırken iyi oluyor:)

ebrugzo dedi ki...

yptıkların gerçekten cok güzel pelin abla umarım satışlar artar senden cok güzel tasarımlar bekliyoruz :)

hülya dedi ki...

sağlık olsun canım satamazsak hediye ederiz :)

Ági mama dedi ki...

Beatiful!!!!

Adsız dedi ki...

İnsanlar mağazalardan çok para verip alıyorlar ama böyle birilerinin yaptıklarına tenezzül etmiyorlar gibi..:( Galiba bu işlerden para kazanmak için büyük mağazalarla anlaşma yapmak gerekli.. Bizimde bir kaç yerde ürünlerimiz var ama ilgilenen pek yok 2-3 aydır...Yalnız değilsiniz yani kızlar:( bu arada pelin katılıyorum böyle olunca insanın yeni şeyler yapası gelmiyoo...

Pelin Aksesuar dedi ki...

aynen öle jelicim. bir marka kondurdunmu o zaman isterse adi olsun yine de çok değerli oluyor.. senin kolyelerini de gördüm pasajda. çok güzeller.. belki zamanla olur bilemiorum..
büyük mağazalarla anlaşma nasıl yapılır onu da bilemiorum doğrusu?

Ayca Karaoglan dedi ki...

pelin, bu mağaza anlaşma durumu hiç fena bir fikir değil. ama tabii ki kolay olmayacaktır. takılarını yanına alıp mağazaları gezsen aslında bulamaz mısın? ben pamukbank'ta çalışırken bir kız duymuştuk. bankacılığı bırakıp takı işine girişti ve takıları yargıcı'da satılıyor diye. ama nasıl yaptı, kızı hiç tanımıyorum :S benim aklıma bir de marka yaratmak geliyor. tek bir kişi değil de her birimizin farklı çalışmaları var. tek bir marka adı altında, uyumlu modelleri bir araya getirmek gibi... bilemiyorum, bulunur bir çare, sen sıkma canınııı :) öpüyorum...

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Pelincim çok hoş görünüyor küpeler. ellerine sağlık. Mağaza ile anlaşma fikrini destekliyorum :)

Pelin Aksesuar dedi ki...

Ayçacım ben de duydum yargıcıyla anlaşanlar ama şehir efsanesimi bilemiyorum :))
Marka yaratmak fikri çok iyi.. Bi kaç kişi toplansak mı ne? :))
Alışverim cinim çok teşekkürler.. Mağaza konusunu araştırayım en iyisi biraz..

dDryad dedi ki...

selam pelin tüm takıların çok hoş.. Bende etsy'de dükkan açmama rağmen hiç satış yapamadım. dawanda ve artfire'da da dükkanlar açtım belki ordan satış olur diye. ama o kadar çok dükkan var ki aradan sıyrılmak zor oluyor..etsyde bazılarıyla konuştum ilk satışını 1ay sonra yapanda var bir yıl sonrada. ama şuan hepsinin satışları iyi.dükkanlarımızı tanıtıcı organizasyonlara dahil olmalıyız..güzel şeyler yapınca eninde sonunda fark ediliyor..

embir dedi ki...

Pelincim dilerim bol kazançlar elde edersin. Haklısın mağazada görseler alıyor ama el emeği olunca oralı olan yok :(

Bak sana bir süprizim var sana bir ödül verdim almak için seni kujulara bekliyorum canım.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Takıların çok şık kendine özgü yaptıkların morilini bozma devam:))

Adsız dedi ki...

Sakarya'da yargıcı yok onun için bilemiyorum :):)
Ama burda da bir arkadaş accessories diye mi mağazaya takı yapıyor çok basit bir şeyi bile 25-30 milyona satabiliyorlar... Ayçanın dediği gibi elimize takıp dükkan dükkan gezdiresek mi acaba :):)