25 Ağustos 2011 Perşembe

Bu Aralar Napıyorum?






Biraz anlatmak istedim bu aralar neler yapıyorum diye?
Kaş, Fethiye ve Kuşadası turundan sonra hızlaa yeni bir kampanya hazırlığına başladım.. Bol stoklu bir liste hazırlıyorum..Yepyeni modellerim çooook yakında görücüye çıkıyor. Hala malzemelerim tam gelmiş sayılmaz ama elimde olanlarla ilerlemeye devam ediyorum.. Bir yardımcım var.. Kendisi keşfedilmemiş bir tasarımcıymış aslında şaka gibi :)) Bütün yaptıklarını kendine saklayan biri. Ta ki ben gel senin şu taçlardan üretelim deyince kadar.. Resimdeki taç örnekleri kendisine ait.. Sipariş vermek isteyenler mail atabilirler. ( pelinaksesuar@gmail.com)
Bununla birlikte bir hatta iki yardımcı daha arıyorum kendime.. İlgilenenler, tanıdıkları olan varsa yine mail atarlarsa sevinirim. Takı yapmaktan anlayan, becerikli, pratik ve güler yüzlü olması tercih sebemdir :))) (yalnız lütfen ciddi ciddi isteyenler mail atsın:))
Eee ne yapacaksın bu kadar yardımcıyı diye soran varsa çok yakın zamanda bir dükkan- atölye açma planım var. İşler geliştikçe eve sığamaz olduk. Atölye ve satış yapabileceğim bir yer arıyorum. Ve Sizce nerede açmalıyım bu dükkanı önerilerinizi de bekliyorum.. Nerede olsa gelirsiniz sık sık ya da neresi çok ilgi görür.. İlk başta ortalama bir yer düşünüyorum. Ortalama derken Nişantaşı, Bağdat cd. ilk aşamada beni aşar. Ama bir gün oralar da olur belki neden olmasın :))
Böyle işte sevgili okuyucular, hem yardımcı hem de yer konusunda destek ve önerilerinizi bekliyorum..
Anlayacağınız ben bu aralar çok yoğunum :))
Sevgiler herkese,,
Pelin.

5 yorum:

ilkim dedi ki...

ben galatayı düşünürdüm pelin'cim,
ya da sultanahmet ya da tophane gibi turist yogunluğu olan yerler... çünkü tasarımların o kadar naif, farklı ve işçilikli ki, el emeğinin hakkettiği yeri bulacağı bir yer olmalı gibi gelio :)

Kolyekolik dedi ki...

Pelincim iki keşke dediğim durum var
.. keşke buralarda olsanız da buradakiler de sizin bu nimetlerinizden faydalansa, emin ol ayıla bayıla alırlar.. çok seviyolar bu tarz şeyleri.. ikincisi de orada olsam hemen koşardım yardıma.. belki bigün dönersek neden olmasın :) öpüyorum, dükkan işinde de, aksesuarlarda da boool şans..

mermaid dedi ki...

taçlar çok güzelmiş :) benim size önerim, tünel, asmalımescit, cihangir tarafları, buralar el emeği ve vintage görünümlü ürünlerin değerlendiği yerler. hatta direkt dükkan açmadan bir kaç yerle anlaşıp oralara ürün verebilirsiniz. dükkan çok maliyetli bir iş, vergisi kirası, kolay gelsin diliyorum, ürünleriniz çok kaliteli başarılı olacağınıza eminim :) istanbul da olsam sizi yardım etmek isterdim, sevgiler :)

Pelin Aksesuar dedi ki...

öncelikle öneriler gelmeye başladı çok teşekkürler,
@ilkim ; geçen gün galatayı gezdik adam akıllı kiralık yer yok. olan yerlerse çok yüksek ücrete hava parası istiyorlar o biraz caydırıcı oldu... ama tophane civarı olabilir turistik açıdan..

@kolyekolik cim sen nerelere gittinn.. nerdesin şimdi? ayrıca çok teşekkürler yardım düşüncesi için de. :)

@mermaid; teşekkürler taçları beğenmenize çok sevindim hatta sevindik :) çalıştığım butikler var ben konsinyeye karşıyım artık.. yani çalışsam da konsinye çok da ürün bırakma taraftarı değilim. Vergi işine girdim zaten devamı gelsin istiyorum..

Tekrar teşekkürler öneriler ve beğeniler için :)

Kolyekolik dedi ki...

Pelincim biz 9 ay önce Londraya taşındık.. burda devam ediyorum kolyelere.. Camden Market'da arada bir gidip stand açıyorum..turistlerin ve İngilizler'in böyle dantelli değişik şeyler çok ilgilerini çekiyor.. Özellikle bunlar gibi taçları (ve biraz daha şatafatlı olanları, tüylü falan) düğünlerde çok kullanıyorlar..