6 Mart 2009 Cuma

Bronz Küpeler



Efendim merhabalar herkesee.. Bu sefer de sizlerle dün yaptığım küpelerimi paylaşmak istedim. Halka küpe almıştım 2 adet ve ben de onu süsleyeyim biraz dedim. Altın sarısı telle önce itinayla sardım.(sar sar bitmedi ama sonunda güzel oldu galiba) Daha sonra da içine iri kum boncukları yerleştirdim. ve ucuna da biraz sallantı katması için inci ve kristal boncuk koydum.. Renkleri itibariyle de adı Bronz olsun dedim.. Nasıl olmuş?

13 yorum:

embir dedi ki...

Çok güzel olmuş canım, harika

hülya dedi ki...

çok güzel olmuşlar canım harikasın ellerine sağlık

Pelin Aksesuar dedi ki...

teşekkürler canlarım :)) beğenilmicek diye korktum bir an :)

Ayca Karaoglan dedi ki...

Pelin'cim etsy dükkanını açmışsın çok sevindim. Umarım bol bol satışların olur. Bu küpelere bayıldım. Nasıl şık nasıl sade olmuş. Ellerine sağlık canım. İyi hafta sonları...

Pelin Aksesuar dedi ki...

evet Ayçacım açtım. Gitgide çoğalıyoruz:) Umarım güzel satışlarımız olur ve paylaşırız burdan.
Küpeler için teşekkürler. İyi akşamlar...

Adsız dedi ki...

Nasıl olmuş diye sorma bence :) ... Süper oldukları ortada :)

Pelin Aksesuar dedi ki...

ay ayyy nasıl mutlu oluyorum anlatamam.. teşekkürler cnm.

sesiber dedi ki...

Sapsade bir aparata nasıl can vermişsin, güzellik katmışsın. Sen boşuna o bölümü okumuşsun:)) Tasarımcı olucan büyüyünce bak görürsün:)

Pelin Aksesuar dedi ki...

Sibel abla bazen ben de hatta çoğu zaman sanatla ilgili bir dalda kendimi yetiştirmeliydim diye düşünüyorum. Bu aralar zaten çok bozuğum. İş yok bişi yok. Can sıkıntımı atmak için başladım takılara ve devam da edicem bu gidişle.. Bakalım ne olcam büyüyünce. Artık büyümek istiyorum :))
Çok güzel yorumlamışsın küpeyi. Teşekkür ederim...

dshandmade dedi ki...

Merhaba Sevgili Pelin, ilk defa bir siteye yorum yazdığımı söylemeliyim. Senin takılarını farklı ve etkileyici buldum. Bu küpeleri çok beğendim. Aslında "gece" başlıklıları da... Blogunu takip etmek çok keyifli olacak. Kolay Gelsin!

Pelin Aksesuar dedi ki...

Merhabalar, bu ilki benim sitemde yaşamanız hoşuma gitti. Her zaman beklerim :)) Teşekkürler. Sevgiler.

GeCe dedi ki...

harika olmuş bunlar da hani demiştim ya otantik olsun bence hepsini koy gitsin hepsi ayırım yapılamayacak kadar güzeller

Pelin Aksesuar dedi ki...

Teşekkürler.. evet düşünüyorum koymayı GeCe. Ama otantik olması konusunda da düşünmüyor değilim, bakalım uygulayabilecekmiyim.