4 Mart 2009 Çarşamba

Eee ben de mimlenmişim..



Blog camiasında yeniyim, Sibel abla seni mimledim Pelin diye mesaj atınca dedim nasıl yani mimlenmek nedir? Ama doğru düşünmüşüm ne olduğunu. Bi kaç fotoğraf çektim, aslında evde baktım da öyle bayıldığım yerler yok.
Sürekli aynı koltukta oturuyorum bu sevdiğimden mi burda rahat ettiğimden mi bilemiyorum. Kaloriferin yanında ondan da olabilir :) (3.foto) İşte ben çoğu zaman bu koltuğun köşesine boncuklarımı, takı aletlerimi ve tellerimi koyup orada yapıyorum küpeleri. Bu gördüğünüz toplanmış hali.. Nadir görülen anlarından birinde çektim yani fotoyu.
2. fotoğrafta gördüğünüz benim dağınık odamdan kitaplığım ve penguen takvimim.. Kitaplığımı tabiki içinde kitaplarım, resimlerim, ıvırımzıvırım olduğu için seviyorum.. İçinde bir yerlerde epeydir çalmadığım flütüm de duruyor. Aslında dolu boş zamanım var çalsam ne güzel olur di mi? Flüt deyince bazı arkadaşlar soruyor; hani şu ortaokulda zorla elimize tutuşturulan flüt mü diye :)) Tabi ki değil. Benim ki yan flüt. Ama blok flütün sesi de güzeldir. İyi çalandan dinlemeli.
Efendim sondan başladım ve gelelim ilk fotoğrafa. Bunlar da gönlümüzü açan, bakınca yüzümüzü gülümseten çuha çiçeklerimiz. Çok hoşlar di mi? Suyu çok seven bu çiçeklere ben bakmaya doyamıyorum.. Mutfağımızın penceresinde duruyorlar. Pencerenin perdesi zaten genelde açık, bu yüzden sürekli gözümüzün önündeler diyebilirim..
Konuyla alakasız ama bugün Eminönüne uğradım ve marputçular çarşısında Çetinkayalar diye bir boncukçu var. Fiyatları çok iyi. Bu zamana kadar kazıklanmışım Bujilanda. Ben de en iyi fiyat orda sanıyordum. Bu da ek bilgi olsun ilgilenen arkadaşlara... Hoşçakalın...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Pelin,
Sana bi tavsiye daha..bence güvener pasajı marputçulardan da daha ucuz çoğu şeyde..bi de orayı dene..marputçulara çok yakın..kime sorsan gösterirler..bijulandin fiyatları gerçekten biraz pahalı diğerlerine göre..ama bazen de iyi ara malzemeler oluyo, insan almadan duramıyo :)..bu arada çiçeklere bayıldım..

Pelin Aksesuar dedi ki...

Bu kadar olur. sanırım aynı anda mesaj yazdık birbirimize :)) ben de sana nereye gittiğini sormuştum Eminönünde. Bir dahakine güvener pasajındayım. Evet ne kadar pahalı olsa da değişik şeyler olabiliyor. Ama ben bugün daha da değişikliklerini çetinkayalarda gördüm işte. Çiçekler bayılınmıcak gibi deil galiba :))

sesiber dedi ki...

Çetinkayalar benim dükkan için çok alışveriş yaptığım yer. İlk toptan alışverişimi bujilanddan yaıp epey bir kazıklanmıştım. Sonrası Çetinkayaları keşfettim. Telekomun karşısında Güvener pasajında İlker(ip, alet için ) Manolya(tel için), Tom Flaş(metaller için), İncitaş(kristalleri çok ucuz) aklıma gelenler bunlar. Takı Kulübü Forumda bu konuda çok güzel bir liste çıkarmıştık aslında. Adreslerle birlikte.
Gelelim mime:9 Çok teşekkür ederim. Bu mim sayesinde herkes hobi dağınıklığını topladı:))
Evin çok sıcak ve aydınlık. Çiçeklere bayıldım. Güle güle otur Pelincim.

Pelin Aksesuar dedi ki...

O yazıyı Takıklübünde okumuştum ama bi yere yazmamışım. Bugün tesadüfen gittim ve giderken de bir tüh dedim keşke yazsaydım önceden. Neyse bir dahakine artık.. Teşekkür ederim Sibel ablacım beklerim bir gün bize. :)

Adsız dedi ki...

Bugün ben de aynı konuda mimlendim.
Salonuna ve çiçeğine bayıldım.
Sevgiler

Pelin Aksesuar dedi ki...

mimlenmek eğlenceli bir şey :).. beğenmenize sevindim.. Benden de sevgiler...

nrhnmrl dedi ki...

küpelerin hepsi birbirinden güzel ayrım yapamadım ellerine sağlık pelin ben de yan flütün sesini çok severim hep çalmayı istediğim bir enstrümandır.Ben o dediğin ortaokuldaki flütü çalıyorum bana terepi gibi oluyor ama benim ufaklıklar flütümü paramparça yaptıklarından beri çalamıyorum içime otoruyor bu durum Üniversitede okurken yurtta çalardım herkes susup dinlerdi hey gidi günler hey :=) sevgiler

Pelin Aksesuar dedi ki...

Nurhan abla öncelikle küpelerimi beğenmene sevindim. Bence bir tane daha edinip çalmaya devam etmelisin. Evet terapiden farksız. susup dinlediklerine göre süper çalıyordunuz, yan flüt deneseniz harikalar yaratabilirsiniz.:) sevgiler benden...