30 Mart 2009 Pazartesi

Romantik Vintage




Bugün için çok hevesliydim 10marifetten ablalarımla bulaşacaktım. Giyindim süslendim çıktım dışarı.. Minibüse yetiştim koştur koştur. Dedim ki bugün çok şanslıyım minibüs beklemedim. ( Biraz ters bi yerde oturduğumuz için minibüs ve otobüs çok nadir geçiyor). Şoför bastı gidiyor. Ben hala içimden konuşuyorum.. "Oh ohh erkenden gidicem".. Meğersem beyefendi kırmızıda geçmiş. 5 dk geçmedi sivil polis çevirdi.. Şoför aşağı indi, gitti gelmez. Kapıyıda kilitledi, anlam veremedi kimse,içerde isyanlara başladık.. Polis tuttukça tutuyor hiç düşünmüyorlar yolcular napıorlar diye.. 30dk geçti neredeyse polis ver yolcuların parasını indir dedi.. Ama çok geç olmuştu artık. Gelen giden minibüs de yoktu. Randevuya geç kalacaktım.. Bu yüzden gidemedim ve eve geri döndüm yürüyerek.. Bir tersliktir gidiyor.. Hayırlısı ne diyelim..

Neyse küpelere geçeyim, Ben gerçekten de sevdim bu gipür dantelleri.. Geçen gün yaptığım siyah küpenin krem rengini buldum.. Bu sefer uçuk pembe ve krem rengi inciyle, ortadaki çek kristalini kullandım.. Adı Romantik oldu. Nedendir bilmem, içimden öyle geldi :)
2-3. resimde gördüğünüz Sevgili Açelyam.. Malesef dış mekan çiçeği olmasına rağmen rüzgardan sarardı.. Ama yine de güzel. Artık içerde yaşıyor.




Sevgiler, Şanslı günler, haftalar :)

17 yorum:

M. Céu Fernandes dedi ki...

Hello again!
Theses last ones are breath taking!
Maria

Ági mama dedi ki...

Wooo! Beatiful!!!!

Pelin Aksesuar dedi ki...

thank you Maria and Agi Mamma:))

hülya dedi ki...

pelincim ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuşlar valla bu gipürlerde pek bi şirinler neye yapsan yakışıyorlar bide senin emeğin eklenince harika oluyorlar

GeCe dedi ki...

ya üzüldüm bak şimdi olsun bir hayır vardır elbet
bunlarda çok güzele olmuş yabancı ziyaretçiler de beğenmiş

Pelin Aksesuar dedi ki...

hülyacım saol..
Gececim malesef hayır vardır dedim ben de..
Evet yabancı takipçilerim oldu saolsunlar:)

embir dedi ki...

Pelincim ya bu da çok güzel. Emeğine sağlık canım

Pelin Aksesuar dedi ki...

teşekkür ederim embircim :)

sesiber dedi ki...

Üzüldüm buluşamadığına.
Küpeler süper güzel olmuş Pelinim. Her yaptığına waaaw diyorum, bir sonraki ondan daha waaaw oluyor. Ne olacak senin bu halin:))

Pelin Aksesuar dedi ki...

Teşekkür ederim sibel abla.. Ben de bilmiyorum nolacak halim. Kendi çapımda yapıyorum anca, ilerletmek istiyorum işi ama nasıl olcak bilmiyorum..

Duru Günaçan dedi ki...

wooow dantellerle harika olmuş bu küpe.
ellerine sağlık.siyah dantellede gotik bir hava oluşur aslında, o da süper olur.

Pelin Aksesuar dedi ki...

teşekkürler kapkara. siyah dantellisini yapmıştım zaten 2 yazı önce falan görebilirsin. dediğin gibi gothic bir hava verdi.

Gülden YAPAR dedi ki...

pelincim, nihayet bloguna yorum yazabiliyorum.acemilik başa dert,yeni yeni keşfediyorum.dantelli küpelerin harika,çok beğendim.

Pelin Aksesuar dedi ki...

esinselcim hoşgeldin.. çok zor bişey değil. blogun için yardımcı oluruz el birliğiyle :) küpeleri beğenmene sevindim canım..

egdone dedi ki...

Pelincim bunlar da çok özeller...Sen bunları nereden akıl ediyorsun inan ben sadece sende görüyorum ve bayılıyorum. Ellerine sağlık. Merakla bekliyorum yeni çalışmalarını. Pelincim acaba bunlar boyunda naıl durur ki? mesela tasma şeklinde yapsan? Sevgilerimle...

Pelin Aksesuar dedi ki...

egdonecum teşekkürler güzel yorumun için. valla geliveriyor aklıma.. farklı şeyler yapmayı seviyorum.. Tasmayı ben de gece yatarken düşündüm :)) olabilir tabi deneyebilirim. ama dikiş falan da gerekiyor. aşar mı beni acaba.

Unknown dedi ki...

Eline sağlık Pelincim,
çok güzel bir tasarım.