26 Nisan 2009 Pazar

Fuşya Tel küpelerim






Merhabalar,

Blog konusunda sitemler duymaya başladım. Valla haklısınız. Boş vakit bulduğumda Etsyle ilgileniyorum ki pek de bulamıyorum bu ara.

Bu küpeleri bugün bitirdim. Swarovski kristalleri ve gümüş tel ve aparat kullandım. Etsye de 3 tane fotoğraf koydum. Ama ilkinin hangisi olacağına karar veremedim. Önerilerinizi beklerim.

Hoşçakalın.

11 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hepside çok güzel seçim yapamadım.
Bol satışlar.

Adsız dedi ki...

Pelincim,harikasın.Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık.Esinsel

Teca dedi ki...

Wow!Wow! szuper!!!

Ági mama dedi ki...

Beautiful!!!

saniye dedi ki...

eline sağlık yine güzel bi tasarım olmuş sevgilerimle

egdone dedi ki...

Pelin çok güzel bu küpeler. İlki bence iyi ama ışık keşke tam üstüne gelseymiş renkli taşların. Tmi hazırlamaya devam ediyorum da Pelin saati var mı belli olarak. Mesela bu gece 10 gibi ancak girebilirim de...

Unknown dedi ki...

pelin'cim
canım küpeler çok güzel ellerine sağlık.bu arada ben de ets'de dükkanı açtım.Ama ingilizcem çok iyi olmadığı için birtakım şeyleri zor çözüyorum.mesela ets'deki dükkan bannerini nereden bloguna ekledin.Bana yardımcı olrsan canım çok sevinirim
Sevgiler

Pelin Aksesuar dedi ki...

HErkese çooook teşekkürler.
Ayşegülcüm Etsyde Your ETSY bölümüne girince aşağıda promote kısmında Etsy mini var. oradan kodu alıp gadget oalrak bloguna ekleyeceksin. bu kadar. Umarım anlatabildim.

dilevser dedi ki...

canım bunlar nefis olmuşlar... dilimi ısırdım nazar değmesin diye :) bence ikinci yada üçüncü resim tabi hala seçim yapmadıysan :) ikinci de hem bir derinlik var hem de renk çok hoş çıkmış..

Adsız dedi ki...

ewett bende 2.resmin ilk resim olmasından yanayım... bu arada bol satışlar;)

GeCe dedi ki...

gördüm ama yazamadım bu yazına 2. resme bayıldım süperler